Welkom bij Keolis, hier vind je alle informatie die handig is om nog eens na te lezen
2928

Hulp bij inloggen

Wanneer je wilt inloggen op de medewerker.keolis.nl kennisbank dan moet je weten of je een gewone gebruiker bent of dat je ook in Zendesk actief bent als gebruiker, bijvoorbeeld met de Zendesk App. Als je niet weet wat Zendesk is dan werk je er ook niet mee en moet je dus inloggen als normale gebruiker.

Normale gebruiker

Zendesk gebruiker

Je gebruikt Zendesk of de Zendesk app niet in je werkzaamheden. Dan moet je deze instructie lezen om in te loggen.   Als je gebruikt maakt van Zendesk of de Zendesk app dan moet hier de instructie lezen om te kunnen inloggen.

Inloggen als normale medewerker

Vul je je Keolis emailadres en het wachtwoord in. Als je het wachtwoord niet kent dan kun je klikken op wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord op te vragen.

Inloggen als Zendesk gebruiker

Als je Zendesk gebruiker bent moet je op het inlogscherm klikken op Ik ben een agent.

Vervolgens kun je inloggen met de door jou bekende email en wachtwoord. Als je deze niet meer weet kun je een nieuwe opvragen met de functie 'MIjn wachtwoord vergeten'.

Geen antwoord op uw vraag? Stel ons uw vraag.